Att vara händig

Jag är ingen händig person. Jag kan knappt spika i en spik utan att slå av ett finger och blir till och med nervös när jag inser att en glödlampa måste bytas ut. Sedan ett halvår tillbaka så har jag flyttat hemifrån och lite titt som tätt så har strömmen gått i min lägenhet. Jag trodde först bara att det blinkade till lite i lamporna och funderade inte mer på det. Men när det en kväll blev helt becksvart hemma hos mig så blev jag tvungen att ta tag i problemet.

Det som är det bästa med detta problemet är att det hela egentligen inte blev till mitt problem. Jag behövde inte vara särskilt händig mer än att söka upp närmsta elektriker, MSW Service – din elektriker i Kävlinge. Där hittar du kompetenta både hisstekniker och elektriker med flera års erfarenhet och som gör dem där händiga sakerna som du själv inte klarar av. Det är ett ganska litet företag men med ambitioner desto större. Dem erbjuder många olika tjänster och det kändes som att dem verkligen inte ser något jobb som för stort eller för litet att ta sig an.

Att lära sig om el

Jag fick dessutom längs vägen lära mig att just att anlita en elektriker är väldigt viktigt. Med andra ord är det inte läge för mig att vara speciellt händig när det gäller elinstallationer eftersom det är av stor vikt att dem görs på korrekt sätt. Vi som bor i husen där elen dras vill känna oss trygga och det kan du göra utan att känna dig händig och istället ringa till din elektriker i Kävlinge – MSW Service.

Så jag fortsätter att inte vara så händig, jag har nu ändå spikat upp en tavla på en av väggarna utan att spika min tumme illblå, slå det? 🙂