En rädsla för att åka hiss

Vi alla har ju rädslor. Oavsett om det handlar om småkryp, ormar, höjder eller att bli instängd i ett litet rum. Rädslor går inte att jämföras eftersom dem är helt individuella men många har dem säkert gemensamt. Något jag är otroligt rädd för är att åka hiss. Jag vet inte vad det är men det är nog framförallt att jag är helt utan kontroll och känslan av att fastna gör mig bara helt kallsvettig. Vissa tycker säkert jag är jättelöjlig men oavsett så är jag lika rädd när jag behöver kliva in i en hiss eftersom det är allt för många trappor att gå.

Med tanke på min rädsla så tror ni säkert att jag är helt knäpp när jag säger att jag köpt en lägenhet som ligger på 16e våningen. Det är orimligt att ta sig upp och ned för trapporna varje dag och jag har därför fått börja vänja mig vid min rädsla. I början trampade jag upp och ned för trappstegen men insåg att det tar alldeles för lång tid i min vardag, trots att det är bra träning.

Trygghet

Däremot har jag nu insett efter att ha bott några månader på 16e våningen att hisservice är något som gör mig väldigt trygg. Nu några gånger har nämligen MSW Hisservice varit på plats och utfört just hisservice kostnadseffektivt men framförallt för vår allas trygghet. Det är en viktig del för att hela driften ska fungera väl och säkert och jag lärde mig då mer om att dem faktiskt servar vår hiss oftare än vad jag räknade med.

Efter ett par ord med killen på MSW Hisservice när han berättat att dem utför hisservice kostnadseffektivt så berättade han även att dem besöker oss oftare eftersom vi har så många våningsplan. Med andra ord åker jag nu hiss med en lugnare inställning och inte lika rädd längre J