Kanske är detta något för dig?

När fingrarna kliar, man inte har så mycket annat att göra och mest sitter hemma så börjar tankarna oftast snurra på ganska bra. Man funderar kanske på hur man lever, vilken relation man är i och hur livet egentligen ser ut eller har sett ut. Men framförallt kanske hur det kommer att se ut i framtiden. Ja, vi är många som kliar oss i bakhuvudet och tänker, när ska denna skit vara över. Men när det är som gråast, du funderar som mest så läs då gärna detta korta inlägg – för kanske är detta något för dig.

Friggebodar, förråd och redskapsbodar från 5–15 kvm – alla lättmonterade byggsatser – funkis eller snedtak! Moderna friggebodar har nämligen fått ett uppsving att bygga och inreda som gäststuga, hemmakontor, för hobbyverkstad eller kanske bastustuga. I tiden ligger hemmakontor högt på listorna och att börja fundera på hur man vill ha det kan verkligen bli inspirerande och hjälpa oss igenom de där gråa dagarna utan hopp.

Fortsätt fundera

För det första så förstår jag att just friggebodar kanske inte kan vara något som ”är just för dig”. Alla kan väl ha en friggebod utan att känna att det är ”en grej”. Men att känna att man har ett projekt, få bestämma och planera men framförallt på ett enkelt sätt skapa något själv kan vara så givande. Är du intresserad av just detta så läs mer för att få mer kött på benen.

Läs mer, ja det kan man göra. Men just läs mer kan också sätta stopp i skallen. Till slut funderar man på så många projekt så man knappt hinner med sitt vanliga liv. Men kanske är det vad vi behöver just nu, få känna att vi inte behöver fundera på vårt vanliga vardagliga liv – mer projekt åt folket!