Behöver du hjälp med skötsel av träd och skog? Se hit!

Då har jag nämligen ett himla bra tips till dig som jag lovar kommer göra dig nöjd. Det handlar nämligen om Börjes Skogs & Trädgårdstjänst  som är experter på allt vad som gäller träd och skog. De löser allt som rör träden och vården kring träden för att helt enkelt få naturen runt omkring dig att må så väl som de bara kan!

Börjes Skogs & Trädgårdstjänst erbjuder en rad olika tjänster och dels så handlar det om vanlig hederlig trädfällning. Detta för dig som behöver hjälp att kanske ta ned den där stora tallen som skymmer kvällssolen på altanen. Det går lika väl att kontakta Börje när det gäller slyröjning om du har mark där du behöver röja upp och snygga till. Att vara arborist är att ha full koll på trädvård, det vill säga hur ett träd faktiskt mår beroende på hur man behandlar det, och detta är naturligtvis Börjes väl erfarna med. När du väl tagit ned ett träd kan det även behövas fräsas stubbar och detta kan du naturligtvis också vända dig till Börjes för hjälp med.

Med en miljöpolicy för framtiden

Det fina med Börjes skulle jag också vilja påstå är deras miljöpolicy som dels handlar om att alla inköp görs med en miljöaspekt. Miljövänliga alternativ ska alltid väljas i första hand. Fordon och redskap ska dessutom bara drivas med miljövänligt bränsle om det alternativet är tillgängligt. All utrustning servas regelbundet, allt för att minska slitage och öka livslängden. Och allt avfall så som kasserade maskiner och redskap, kontorsmaterial eller förpackningar ska sorteras och återvinnas. Det är kul att följa Börjes som den verksamhet dem är – genuina, erfarna, kunniga och framför allt med ett fokus på att vår framtid på jorden är väldigt viktig!

Kommentarer är stängda.